Söndagsjobbande

posted in: Illustration, Vardag | 0

Trots den uteblivna snön så blev det jul även i år. Då jag fick alla mellandagar lediga från min underbara praktikplats så har jag passat på att jobba med egna projekt. Jag har illustrerat, jobbat i datorn och passat på att uppdatera här på hemsidan. Senast idag så lade jag upp ett arbete Växjö El & Säkerhet- Grafisk profil, ta och kika in på det vettja.

Det är skönt att vara hemma och ladda batterierna, träffa släkten och det är helt underbart att få stå och jobba vid mitt ljus- och ritbord. Både i lägenheten i Linköping och på praktikplatsen sitter ner och jobbar då jag inte har ett höj- och sänkbart bord. Så nu passar jag på att stå och jobba när jag är hemma.

kusindjuren_blogg_webb

 

En av mina yngre kusiner har pratat länge om att hon så gärna ville ha en illustration eller tavla av mig. Men eftersom jag har två andra yngre kusiner kände jag att det allt ska vara rättvist så dagen innan julafton bestämde jag mig för att plocka fram mina markers och göra en illustration till dem var och rama in. Illustrationerna är baserade på mina kusiners intressen (och även personligheter). Sent på kvällen slogs de tre små tavlorna in och märktes med kusinernas namn. Det värmde att se deras ansikten när det rev upp pappret. En bra julafton.

Nu skall jag unna mig lite ledighet och kväll efter en dag med jobb.

/Sofie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *