Ofiidesign

Förpackning- och grafisk designer
Sista tiden i Sunne

Category : På tapeten, Vardag · by feb 24th, 2014

EXAMENSPERIODEN STARTAR…

… NU!

 

Idag drog det igång, slutspurten!
Och nu pratar jag inte om OS eller någon form av sport, utan min tid på Broby Grafiska. Idag började skol-skolan igen efter fyra månaders praktik. Idag var det redovisning av praktikplatserna och vi blev faktiskt klara tidigare än förväntat vilket var skönt då det blev en liten mjukstart. I morgon kommer Henke att briefa oss om examensarbetet och det ska bli riktigt spännande. Vi vet ungefär hur projektet kommer att vara uppbyggt men många luckor skall fyllas igen innan vi vet allt. Jag fattar knappt att mina tre åt på Broby Grafiska snart är slut. Det kommer bli hektiska fem veckor nu men det är bara att bita ihop, för nu kör vi!

/Sofie

 

SHARE :

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *