Vädret inspirerar

posted in: Illustration, Vardag | 0

Jag är lite dålig på att lägga upp grejer jag gör här för det mesta hamnar på Instagram… men tro inte att jag låter pennorna ligga i lådan. Har blivit en del skissande det senaste vilket är SÅÅÅ roligt. Vädret och snön har inspirerat, nya pennor har inhandlats och jag har fått fin respons på mina illustrationer. Jag blir verkligen varm i hela kroppen när jag får höra så mycket fina saker om det jag gör. Utan den peppen hade jag antagligen inte haft samma driv och motivation till att skapa och lägga upp illustrationerna. Tack till alla som värmer med fina ord.

Ibland väljer jag att snabbskissa på “skräppapper” eller bakplåtspapper för att få ett hum om hur jag vill ha illustrationen. Det är för att testa vad som ser bäst ut utan att behöva skissa och sudda en massa på det riktiga pappret. Här är en illustration jag gjorde för någon dag sedan.

20161110_134732

Sen illustrerade jag lite när första snön kom. Pojkvännen skickade en snapchat till mig när han gick i yrvädret och hade snö i ansiktet… även det blev till inspiration för en skiss.

snowstorm

Kram på er!

/Sofie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *