Sjukstuga och snorpapper

posted in: Vardag | 0

Så drabbades även vi av höstförkylning. Förra lördagen hade vi kalas här för att vi fyllt år och det var inte bara presentkort och blommor vi fick i present utan även en förkylning. Först drabbades jag ordentligt och var hemma onsdag-fredag från jobbet (fortfarande inte kry) och igår slog det till på sambon och han började nysa och frysa. Men bättre att få det nu än senare under denna månad. Under oktober får vi ålandsbesök, ska hjälpa vänner flytta samt att det händer andra roliga saker som vi inte vill missa. Nu bockar vi av vår del av förkylningsvirus och satsar på ett resterande piggt oktober!

Mitt i allt snörvlande och suckande damp det ner ett trevligt paket från Gabriella på Medik8. Underbara Glow Oil som ger huden C-vitamin, fukt och ljuvlig lyster. Jag kan varmt rekommendera att droppa i två droppar Glow Oil i sin foundation för att få ett ännu vackrare resultat. Hörde en fågel kvittra att självaste Kronprinsessan Viktoria blandar i Medik8 Glow Oil i sin foundation. I love it! Nyfiken på att testa? Du hittar den här

Jag försöker att acceptera att det är slut på “sitta ute och njuta av den varma solen” för detta året. Vi har rullat ihop mattorna på balkongen, tagit in bänken och börjat röja undan på balkongen inför vintern. Men jag längtar redan till våren då jag får fylla vår älskade balkong med lyktor, växter och myskvällar.

Nu ska jag fixa en kopp te, snora vidare och illustrera på min noshörning. Kram!

/Sofie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *