Ofiidesign

Illustratör, förpackning- och grafisk designer 

Ofiidesign_Sofie_OmBild

Hej

 

Mitt namn är Sofie Persson och jobbar som Art Director på en byrå i centrala Jönköping. Under våren 2014 tog jag en kvalificerad yrkeshögskoleexamen i förpackningsdesign på Broby Grafiska- College of Cross media. Jag har även gått en tvåårig folkhögskoleutbildning inom design och konst på Leksands folkhögskola. Intresset för färg och form har alltid funnits hos mig och det har växt sig starkare med åren. Valet att börja utbilda mig inom design var ett enkelt val samt ett av de bästa jag gjort. Jag är driven, social, gillar att träffa nya människor och har en extra kärlek för illustration.

Några av de kunder som jag jobbat med (både genom jobb, praktik och privat) är: HSB Göta, Bauhaus, BDS bilservice, Alfing i Älmhult, Hökerum fastigheter, Josef Tingbratt, ROCKWOOL, Svegro, Ung Cancer m.fl. Det är både små och stora kunder, då jag gillar att ha en bred blandning bland kunder.

Behöver du ha hjälp med något inom förpackning-, grafisk design eller illustration så hör av dig. Skicka iväg ett mail så svarar jag så fort jag kan. Jag älskar utmaningar och är öppen för nya uppdrag. Jag hoppas vi hörs!

Med vänliga hälsningar,
Sofie