Drömmer mig bort till mozzarella och vitt vin på balkongen.

posted in: Fotografi, Vardag | 0

Jag måste erkänna att fast sommaren knappt tagit slut saknar jag den redan. Det är inte det att jag inte gillar hösten, för det gör jag. Men nu när vi har en stor härlig balkong i vår nya lägenhet så vill man ha ännu mer sol och värme så man kan njuta på den. Idag regnar det och är grått utomhus, inget vidare väder att sitta på balkongen. Jag drömmer mig bort till vår första middag ute på balkongen. Vi flydde ut på den när resten av lägenheten var ett enda stort flyttkaos. På menyn stod det mozzarella, seranoskinka, balsamico och egenodlad basilika… och självklart lite gott vitt vin. Bästa pausen i det kaos som då rådde.

Nu har det börjat bli så kallt och blåsigt att jag och Jens flyttade in våra tomater för att de ens ska ha en chans att mogna innan frosten. Vet inte om det kommer fungera men utomhus hade de inte blivit klara i alla fall.  Så nu har vi en liten tomatdjungel i köksfönstret. Både mysigt och doftar gott.

Nu ska jag sätta mig och illustrera klart affischbeställningarna jag fått. Fördelen med regnet är att jag kan jobba och illustrera utan att ha dåligt samvete för att jag inte är utomhus.

/Sofie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *