Ommöblering och spännande saker på G!

posted in: På tapeten, Vardag | 0

Det är mycket kul på gång och jag längtar tills jag kan dela med mig av lite mer information till er. Men jag håller på det ett tag till.

I dag fick jag ett ryck om möblerade om hela mitt kontor. Jag har tyckt att jag haft dålig yta att montera tavelbeställningar och även paketera paketen på. Så det har släpats möbler åt både höger och vänster i dag. Jag älskade möbleringen innan men kände att jag måste testa den andra idén, för har inte kunnat släppa den sen den dök upp i huvudet. Det känns bra, men det riktiga provet är hur det känns att jobba med den nya placeringen. Förra möbleringen var kanske snyggare men att den nuvarande är mer funktionell. Vi får se! Nu är det för mörkt för att fota resultatet, men lägger upp en bild på hur det såg ut tidigare.

/Sofie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *