En grön drake och en resa till min första praktikplats

posted in: Illustration, Vardag | 0

Drake_blogg

Idag hälsade jag på IPM Ulricehamn. Kul att hälsa på en av mina gamla praktikplatser. IPM Ulricehamn var första reklambyrån jag var på och det var där jag fick blodad tand för branschen. På hemvägen hoppade jag och bror min in på en fika hos farmor. Det har varit en trevlig dag och nu under kvällen har jag gjort klart min drake, eller i alla fall tills vidare. Funderade rätt länge på färgerna men fick bli en grön drake. Eftersom jag jobbar med färgläggningen i Photoshop och med mycket lager och lagerstilar kan jag på ett smidigt sätt korrigera färgerna utan att göra om precis allt.

Undra vilket djur det blir att börja med nu…? 🙂

/Sofie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *