Här flyger frukten iväg i blåsten

posted in: Illustration, Vardag | 0

pandaprocess_blogg_webb

Idag skiner solen och Vättern skvalpar rogivande med sina vågor. Jag tänkte att det måste ju vara ett perfekt väder för fika utomhus så gjorde fruktsallad och kokade kaffe och satte mig ute på gården bakom planket för lite lä. Men nej då, inte ens planket hjälpte. Det blåste så mycket så mitt kaffe blev kallt på 2 minuter och frukten flög av gaffeln. Jag hade tagit på mig mitt sollinne av spets men det var ett dåligt val för blåste rakt igenom så jag frös trots att det enligt termostaten skulle vara över 25 grader i solen. Det blev en tur in efter jag druckit upp det kalla kaffet. Jag satte mig här vid datorn och tänkte att min panda skulle bli klar…. och det blev den med! Blir alltid så glad när ytterligare ett djur i min lilla serie blir klart.

Jag bjuder här på en mer tydligare steg-för-steg serie över hur min process brukar kunna se ut. Allt ifrån den första grova skissen till linjeliret till färgläggningen i photoshop. Eftersom pandan såg ut att flyga lite nu när den inte var i sin rätta miljö så skissade jag dit lite gräs. För vad jag vet så kan inte pandor flyga.

Nu skall det tillagas lite lunch innan jag försöker få mig lite mer sol. Men då ska jag allt ha på mig en riktig t-shirt så jag inte fryser av de kalla vättervindarna.

/Sofie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *