Plusgrader och att göra-listor

posted in: Illustration, Vardag | 0

Självklart kommer plusgraderna nu när jag äntligen hämtat ner min tjocka vinterjacka från vinden. Hade gärna haft kvar snön ett tag till även om det är skönt att slippa temperaturer som -22 grader, -5 hade varit lagom.

Det har blivit lite småskissande på diverse saker det senaste. Lite nytta och lite nöje. Min röda panda som jag visade sist går framåt. Nosen, ögonen och pälsen på huvudet är ganska så klart, är mest lite finpill som gäller.

Rod-panda_detaljer_blogg_webb

Idag ska jag försöka få lite nytta gjord tänkte jag. Jag brukar få mest gjort om jag gör upp en lista. Känns som en liten belöning varje gång man kan bocka av något. Idag behöver jag bl.a. ringa lite samtal, packa upp min väska efter några nätter hemma hos pojkvännen, röja undan alla pennor som ligger utspridda på bordet men först får det bli en dusch så jag vaknar till ordentligt… ja kaffe kommer nog visserligen behövas för mig också, men en sak i taget.

/Sofie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *