Rensar och röjer

posted in: På tapeten, Vardag | 0

Nu har jag varit hemma hos mina föräldrar några dagar. Det är skönt att komma ut på landet och njuta av att se så mycket träd, åkrar och kossor runt omkring sig. Men detta besöket har inte inneburit så mycket avkoppling, snarare tvärt om. Jag har röjt i mina två garderober som jag har i mitt gamla rum. Jag har slängt ca 5 stora sopsäckar med enbart papper, sen en massa elektronik och krämer/smink och sen har jag även skickat en säck med gosedjur och 3 bananlådor med böcker och prydnadssaker till en secondhandbutik. Det galnaste är att det fortfarande är mycket kvar i garderoben så jag förstår inte hur allt fick plats förut. Men nu är det i alla fall organiserat och enbart det som är värt att ha kvar är kvar. Passade även på att möblera om lite och fick in mitt älskade ljusbord i rummet nu så att mamma och pappa slipper ha det i TV-tummet. Jag känner en lättnad nu när röjandet är gjort, nästan lika avslappnad och lättad som om jag hade suttit och mediterat i flera timmar (inte för att jag gjort det någon gång men jag föreställer mig att det är såhär man känner sig då). Jag tror inte man mår bra av att ha en massa skräp och pinaler överallt. Våga rensa! 🙂

I eftermiddag far jag in till Jönköping igen. Ikväll blir det tjejkväll med film, godis och skitsnack. I vanlig ordning så har killarna i gänget killkväll samtidigt. Smidigt när vi har det så. Nu ska jag ner och sätta på lite kaffe till mig och pappa och sen ska det produceras visitkort. På tisdag ska jag på jobbmässa så kan vara en fördel att ha visitkort med sig om man stöter på någon intressant person eller företag.

/Sofie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *