Skräpkampanj i Borås

posted in: Illustration, Okategoriserade | 0
En av Borås Stads Big Belly-soptunne med skräpkampanjen jag illustrerat.

För ett par år sedan illustrerade jag en fimpkampanj åt Borås rent och snyggt*. Då var målet att Borås skulle vara en fimpfri stad under sitt 400-årsjubileum. Varje Big Belly-soptunna i stan folierades med fimpkampanjen. I år hörde Borås rent och snyggt av sig igen och ville ha en ny kampanj, en som handlade om allt möjligt skräp. Självklart ville jag och Mediaspjuth, byrån jag jobbar på, hjälpa dem även med denna kampanj! Så jag satte mig vid skrivbordet och skissade skräp. I somras, veckan efter midsommar, lanserades kampanjen.

Så är du i Borås så får du spana in deras Big Belly-soptunnor.
Fler bilder på tunnorna och de olika illustrationerna kan du hitta på Borås rent och snyggts Facebook-sida.

* Ett samarbete mellan Borås Stad, Borås Energi och Miljö, Polisen i Borås, Borås City, Navet Science Center, Bostäder i Borås och Södra Älvsborgs Räddningstjänstförbund.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *