Unga entreprenörer, affärsplaner och vårstädning!

posted in: På tapeten, Vardag | 0

Nu har jag börjat komma till ordning här hemma och hunnit få upp datorn och alla dess tillbehör snyggt på skrivbordet. Jag passade även på att rensa ordentligt i datorn. Det blev faktiskt en vårstädning både i hårddisken och utan på själva datorn, skönt! Märker att min dator mår så mycket bättre efter att ha fått lite extra minne frigjort.

I onsdags var jag bland annat i Borås på Åhaga. Det var UF-mässa och jag gick bland alla ungdomars montrar och inspirerades av deras driv. Kul att se dem och vad de hade för företag. För sex år sedan var jag en av dem, stod i min FUSE UF-monter och log glatt och sålde för fullt våra livremmar. Men anledningen till att jag var på mässan var inte för att se ungdomarna utan för att hålla en kort presentation inför företag från regionen om mig själv, hur mitt UF år var och vad jag gör nu. Det var riktigt kul och det var även mycket intressant att höra Sarah och hennes kollega berätta om deras undersökningar och arbete med UF. Efter att ha hört dem kände jag en stolthet över att vara en fd. UF-elev!

Jag har även börjat skissa på en affärsplan till mig. Det är väl på tiden att jag drar igång antar jag, så många år som jag gått runt och tänkt på det. Men en sak i taget och nu först affärsplanen. Det får dock ta sin lilla tid för jag vill göra det ordentligt och inte skynda på saker. Ska man göra något så ska man göra det ordentligt!

Over and out mina kära vänner!

/Sofie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *