Om jag ändå hade tre-fyra timmar extra…

posted in: Vardag | 0

Ibland känner jag att dagarna går för fort och jag hinner inte med allt jag vill göra. Tänk om jag ändå hade några extra timmar per dag. då skulle jag… Ja, vad skulle jag göra då? Antagligen hade jag inte gjort några större mirakelgrejer men jag hade velat fokusera mer på mitt egna skapande.
Idag ser mina vardagar ut som så att när jag jobbat klart så går jag till gymmet och sen hem och duschar och lagar mat. På helgen umgås man med kompisar och slappar genom att dejta soffan och se på serier. Plus att lägenheten får sig en omgång. Sen där emellan ska man umgås med sambon och försöka hitta på saker med honom.
Tyvärr har jag prioriterat port mina egna projekt. Djurillustrationerna ligger på paus och akrylfärgerna har inte sett dagens ljus på månader. Det gör ont i hjärtat när jag tänker på det. Om jag ändå hade haft en tre-fyra timmar extra varje dag…
Jag vill att 2019 ska fyllas med mer egna projekt. Jag ska bara planera om mina dagar lite så att jag hittar de där luckorna. Tror jag också skulle behöva göra något nytt för att hitta inspirationen igen.

Jag något som är skönt är att jag har kommit igång med träningen igen efter julledigheten. Under veckan som var nu så tillbringade jag sju timmar på gymmet samt att det blev några halvtimmespromenader. Efter en dag på jobbet med mycket projekt och olika kundjobb så är det fantastiskt skönt att vara ner genom att svettas. Ut med allt! Nu är målet att lägga om kosten lite extra med så att resultatet av träningen kan maximeras… eller i alla fall ökas.

Jobbet då? Jodå, det går fint. I fredags firade jag ett år på min arbetsplats och jag stortrivs med kunder, kollegor och projekt. Skönt att jobba centralt med gymmet nära och bara en halvtimmespromenad från jobbet (samt stadsbussen som går utanför dörren när man inte orkar promenera).

Vi har nu gått in i februari och trots att marken är vitare än någonsin denna säsong så känns det hoppfullt att våren är på ingång. Dagarna är ljusare och det dröjer inte länge innan vi är inne i vår-månaderna. Jag längtar! Bortsett från all pollen såklart. Även om vi i år inte ska ha riktigt lika stor djungel ute på balkongen så ska det sås en del. Det blir någon chili- och tomatplanta i år samt lite örter. Men i år ska det njutas mer på balkongen och inte vara vattnas.


/Sofie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *