Redan december

posted in: Vardag | 0

Första december idag… Tiden går så galet fort och jag förstår verkligen inte var hösten tog vägen. Dagarna till julafton kommer rusa fram och sen är det kort därefter nyår och 2017. Låg igår och kikade på bilder på min gamla iPhone och insåg hur fort tiden går. Jag hänger inte med!

I morgon har jag en ledig dag vilket kommer behövas efter jobb hela veckan samt att det blir jobb både lördag och söndag. Ska försöka få lite nytta gjord men också försöka få tid till att umgås med mina markers. Lite julklappsshopping och inslagning får det bli med, för som tidigare nämnt så går dagarna till julafton blixtsnabbt.

Av mina svärföräldrar så fick jag världens sötaste julkalender, en kalender med små Muminfigurer. Känner att jag blev som barn på nytt när jag öppnade första luckan i morse. Tre små hattifnattar tittade fram i luckan. 54174-4-35685005_hires

De har börjat byta lägenhetsdörrar nu i huset där jag bor. Bättre ljudisolering och mycket säkrare dörrar kommer det bli. Förstår inte riktigt varför de måste hålla på med det nu när man har julstädat och fixat. Kommer bli såååå dammigt i min lilla etta. Dock ska det bli skönt när det är klart sen. Det hörs lite väl mycket från trappuppgången samt att jag är mån om att ha en bra och säker dörr. I ens hem ska man känna sig trygg. Även om jag vill ha snö så hoppas jag att den inte hinner komma innan de byter dörren. Blöta och snöiga arbetarskor inne i min lägenhet – Nej tack! 🙂

Nu ska den här tjejen vira in sig i en filt och bara slappa resten av kvällen. Kanske blir det en film till och med. Kram!

/Sofie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *