Sista veckan innan semestern

posted in: Jobb, Vardag | 0

En vecka kvar till semestern. Jag längtar! Ser fram emot att ha lite mer tid till mina djurillustrationer. I går fortsatte jag på en snigel som länge legat på vila. Har haft problem med hur ansiktet skulle se ut och behövt lägga ifrån mig illustrationen lite för att kunna tänka klart. Så igår klickade jag upp filen igen och då såg jag vilka ändringar jag behövde göra för att få det att fungera. Färgläggningen är påbörjad och ska försöka sätta mig nu i veckan och färglägga och skugga vidare.

I helgen blev det städningen tvättning samt lite shopping. Gardinerna är uppe och prydnadskuddarna är fixade. Nu börjat min lägenhet kännas som en riktig lägenhet. Det enda som egentligen inte är fixat är hyllorna i min walk-in-closet som ska ingå i lägenheten men just nu inte gör det. Meeeeeen… det hänger inte på mig utan på snickaren som skall komma hit. Det “börjar” bli lite segt att i över fem veckor ha alla kläderna i bananlådor och IKEA-kassar. Jag vill kunna hänga upp allt och få ordning på den där sista pusselbiten i lägenheten 🙂

Nu skall jag vila min rygg efter att ha lyft fel idag nere på lagret. Jag och Martina tillbringade större delen av eftermiddagen med att packa butiksinredning till de svenska Bauhausbutikerna. Tyvärr lyfte jag lite fel men kul hade vi i alla fall. Skönt att komma bort från kontoret och datorn ibland och göra något fysiskt samt prata med lite annat skönt folk än de man brukar prata med.

/Sofie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *