Sitta-framför-TVn-och-illustrera-lite-bild

posted in: Illustration, Vardag | 0

Katrin_webb_blogg

 

Jag är ensam hemma idag och sitter med lite skolarbeten, men behövde en paus så kikade på lite bilder i mobilen. Jag hittade denna sitta-framför-TVn-och-illustrera-lite- bilden av fantastiska Katrin (ni kan hitta denna kreativa människa på www.katrinb.se). Jag gjorde denna då jag var på NY i Jönköping och hade henne som handledare. Det är en bild på henne tillsammans med hennes två döttrar. Det är svårt att teckna av människor, speciellt barn, men det är kul och lärorikt på samma gång.

Idag har det varit en bra dag på byrån. Fick så goa kommentarer efter ett skissjobb jag gjort på ett butikskoncept åt en kund, sådant värmer alltid. Stressen över att hinna med allt som måste göras innan jag far från Linköping växer dock, men i helgen blir det till att ta tag i saker ordentligt. Pojkvännen får nog sköta tvätten medan jag tar tag i packandet och pluggadet.

/Sofie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *