Bild från sommarens bröllop

posted in: Fotografi, Vardag | 0

LottaLisa_blogg_webb

 

Detta med att vara effektiv och packa allt som måste packas för semestern och för Sunne är inte riktigt min grej, i alla fall inte idag. Jag har inte kommit så långt som jag borde utan fastnar i datorn och att redigera bilder. Jag tänkte ha med mig systemkameran på semestern och kom på att jag behövde rensa den på bilder, det slutade med att jag har suttit och redigerat gamla bilder från kameran istället för att radera dem. Fotot hos jag lagt upp är på brudnäbbarna på Markus och Saras bröllop. Två små tjejer som är syskonbarn till bruden. Men jag ska låta datorn vara och fortsätta packa nu + att jag ska skicka ner pojkvännen till tvättstugan så att det blir tvättat lite kläder.

/Sofie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *