En helg för återhämtning och glädje

posted in: Vardag | 0

Just nu känns det som jag är överallt och ingenstans. Typiskt mig nu när det är ljusare ute och energin börjar hitta tillbaks. Helgen är snart slut och i morgon är det åter dags för en ny jobbvecka. Helgen har varit lugn för mig. Jag har umgåtts med min lillebror, bakat både kakor och bröd, fixat med mina små växter och frön (vi odlar för fullt på fönsterbrädan!) och jag har kört yoga och promenixat här hemma. Lite grafiskt arbete har även gjorts. Jag älskar helger där jag får återhämta mig, pyssla med det jag vill samt fixa i lägenheten. Jag är en liten husmor av mig, and I love it!

Vilka frön blev det i år?
Jo i år är det tomat, chili, basilika, paprika, ärtor, krasse och två olika typer av blommor (en tredje kommer sen när det blir varmare ute då den ska direktsås) som odlas. Det exploderar av glädje i mitt gröna hjärta när jag ser små krabater sträcka sig nyfiket upp ur jorden. Nu hoppas vi att de tar sig väl, blir stora, stabila och bär mycket gott med sig.

Nu ska jag se om mina tre formbröd jäst klart så de kan gå in i ugnen. Blir till att skämma bort sambon med nybakat bröd sen när han kommer hem!

/Sofie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *