En vecka med kaos i huvudet, men kul.

posted in: Fotografi, Illustration, Vardag | 0

Semestern är slut sedan en vecka tillbaks och jag har nu på allvar börjat på mitt nya jobb. Redan från dag 1 har blev jag satt i jobb och det var bara att hugga tag i uppgifterna. Denna veckan har jag verkligen haft ett kaos i huvudet, mycket nytt att tänka på. Men det har varit kul. Jag känner att denna helgen är efterlängtad, jag behöver varva ner lite, låta huvudet få vila lite.

Förra helgen var faktiskt inte någon nu-börjar-jag-jobba-igen-ångest som många får dagarna innan semestern tar slut, utan jag njöt av nuet och av att ha min älskade pojk hos mig. Det var faktiskt en riktigt riktigt bra helg och jag tog mitt första bad för i sommar och mitt första bad i Vättern någonsin. KALLT!… men uppfriskande 🙂

sommar-blogg_webb

Under sista veckan av semestern passade jag på att skissa lite tidningslayout och göra grafisk design. Har blivit ganska mycket illustration i sommar så var roligt att ge sig på lite grafisk design. Som uppvärmning inför jobbet på reklambyrån. Jag kom ungefär halvvägs med det hela sen var semestern slut. Men jag skall ta tag i det någon annan dag. Jag sitter faktiskt med tidningslayout nu på jobbet men till en helt annan typ av kund och målgrupp. Tänkte ändå använda mig lite av det jag skissade på förra veckan, för känslan av ett magasin ska det vara på båda.

layout_blogg_webb

Nu skall jag, trots trötthet, ta och städa/diska lite. Gör jag lite idag blir det mindre att göra i morgon. Så tänker jag 🙂 Ha en fin kväll. Och ni som fortfarande har semester… ni kan vara lugna, den är snart slut.. ääääh njut! 🙂

/Sofie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *