Färgsprakande träd och 25 bast

posted in: Vardag | 0

Hösten har hunnit göra entré nu, jag har fyllt 25 och jag dras med en seg ögoninfektion…

Ja hösten har gjort sin entré och ifrån mitt fönster ser jag hur träden utmed ett spegelblankt Vättern sprakar i både gult, orange och rött. Det är verkligen vackert på hösten, speciellt när det är uppehåll och sol. Men hösten innebär för många även förkylningar. Jag brukar komma undan de där bacillerna men denna hösten har jag fått något segt i kroppen. Förutom en skavande hals och nysande näsa så har jag fått en mycket seg ögoninfektion och efter tre besök hos läkaren under en månad så hoppas jag nu att det ska bli bra. Jag ska egentligen inte sitta vid datorn men lite får jag, så tänkte att det får bli en uppdatering här på bloggen.

I slutet på september fyllde jag 25 år, vilket firades med mamma på Liareds spa. Det var ett mycket härligt sätt att fira sin födelsedag på. Extra härligt var det att sitta ute i bubbelpolen och andas in den klara höstluften och njuta av solen som sken. Kvällen avslutades hemma hos pojkvännen med filmmys. Tänk om alla födelsedagar kunde vara så bra som min 25 års dag.

Förra helgen blev det kalas med släkten. Jag hängde upp 20 meter vimplar i tanket, spraymålade flaskor, pusselbitar, ljuslyktor mm i guld/koppar och köpte snittblommor för att matcha allt. Jag älskar att pyssla och dona! Jag var nöjd med dagen och så tacksam över vilka fina människor jag fick fira min dag tillsammans med.

Idag blir det en lugn dag, mycket på grund utav att jag inte är helt kry. Tänkte försöka ta mig till affären och handla lite mat då kylskåpet börjar bli lite tomt samt att lite höstluft är säkert bra för förkylningen. Sen skall jag skissa på en beställning som jag fått. Är fortfarande inte helt klar med hur den skall bli men reder nog ut det under arbetets gång. Inte helt ovanligt att det är på det sättet.

Hoppas att ni får en fin oktoberlördag.

/Sofie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *