Höstvirus och vackra lampor

posted in: Vardag | 0

Så rastlös man kan bli av att vara hemma. Jag fick besöka ögonläkaren på Ryhov i måndags och det visade sig att det är ett förkylningsvirus som satt sig i ögonen och skapat mina problem. Ett virus brukar man få vänta ut och så även nu. Har fått en salva som lindrar men har ändå rätt jobbiga problem med ögonen under dagarna. Större delen av dagen kliar det och är suddigt, så nu när ögonen ändå är lite bättre så passar jag på att skriva ihop ett litet inlägg.

Alla helgon/Halloween har ännu inte varit men ändå har juldekorationen börjat säljas i butikerna. Jag tycker att julen är kanonmysig och visst finns det en liten längtan efter att få julpynta min lägenhet… men hallå, mitten av oktober är väl ändå lite väl tidigt att börja sälja julsaker? jag tycker det känns som att hösten precis börjat (mina raggsockar har åkt fram nu), så jag vill inte se alla julsaker ute i butikerna än. Vi kan väl vänta lite med det och njuta av vår tredje årstid först?

En av de saker som jag förknippar mest med hösten är de mörka kvällarna. Jag har suttit och småspanat på någon ny lampa till lägenheten. Att jag kan vara ganska kräsen när det kommer till de där sakerna är inte något nytt för de som känner mig men ibland hittar jag något som fångar mitt intresse ordentligt. Denna gången var det lampan Nina från Mio. Att den dessutom har ett nedsatt pris nu gör ju inte saken sämre. Dock behöver jag åka och titta på den först för finns en liten oro att den kan vara för stor för mitt köksfönster, men visst är den fin? 🙂Skärmavbild 2015-10-15 kl. 13.57.18

Nä, nu börjar mina ögon säga att jag måste gå ifrån allt som har med skärmar att göra. Dags att vila mina två blå. Ha en riktigt fin torsdag och njut av en solig höstdag. Kram.

/Sofie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *