Gröna fingrar och lite beslutsångest

posted in: Vardag | 0

God söndagseftermiddag på er!

Jag hoppas att er helg varit fin och till belåtenhet. Själv är jag hemma hos min familj och tillbringar lite tid med dem. Igår medan mamma var och jobbade passade jag på att plantera om alla hennes krukväxter. Eftersom hon tycker det är så tråkigt blir det aldrig av att hon själv gör det, och jag älskar att pyssla med växter. Så i flera timmar stod jag och fixade med detta och gjorde åt ca 35 liter jord(!). Orkidéerna väntade jag med tills hon var hemma så vi kunde hjälpas åt lite. Jag passade även på att laga mat och dammsuga av huset (köket var jag tvungen för att dammsuga pga all jord och tänkte då att jag lika väl kunde köra en runda med dammsugaren i hela huset). Ibland får man vara lite extra snäll mot sina föräldrar 🙂 Hade jag inte jobbat med grafisk design så hade jag gärna velat testa på floristyrket. Kanske borde man ta någon helg- eller kvällskurs?

vaxt_webb_blogg

Nåväl, idag fick det bli en promenad ner till mina morföräldrar för lite fika. Vädret har varit underbart i helgen så skönt att få lite sol och frisk luft.

Nu under kvällen har jag försökt att fixa lite med egna grafiska saker… men det är SÅ SVÅRT! Att skapa saker till andra är inte alls så svårt som att göra saker till sig själv. Den beslutsångesten och alla de tusen vägar jag tar och hoppar mellan under arbetet är oändliga. Jag får nog ta en paus i arbetet och försöka se på det jag gjort med nya ögon senare, ofta är det det enda som hjälper.

Det får bli en kort lite promenad ute i skogen nu tror jag. Ta till vara på den sista solen innan skymningen. Hoppas på en fin kommande vecka 🙂

/Sofie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *