Första veckan på det nya jobbet

posted in: Jobb, På tapeten | 0

I måndags började jag på mitt nya jobb. Tanken var att jag bara skulle gå bredvid och lära mig lite om kunderna denna veckan samt fixa datorn jag ska ha (har ett vik då en på jobbet ska vara pappaledig och jag behöver få ett grepp om hans jobb och kunder), men slängdes in i ett projekt med en gång! Idag var det dessutom kundmöte och presentation av vår idé till pitchen. Inte dåligt att göra en sådan sak redan tredje dagen på jobbet. Dessutom har jag haft själv ansvaret för det grafiska. Men jag älskar det! Kul att få det förtroendet och ansvaret med en gång. Så nu jobbar jag i Huskvarna på en reklambyrå och jag har på heltid flyttat in i lägenheten.

För övrigt så har jag skickat iväg en namnaffisch till tryck. I påskas var jag på Åland tillsammans med min pojkvän då hans systerson skulle döpas. Av mig fick då lilla Otto en namntavla och pojkvännens syster bad om att få köpa en till sin äldre son Elliott också. Självklart sa jag Ja så har illustrerat ihop en tavla som nu skall gå i tryck och sedan ramas in med en likadan ram som Otto fick.

Snart är det dessutom semester och jag hoppas att  jag tar mig tid till att sätta mig ner och illustrera. Jag saknar det, men inte riktigt haft ro till det. Men nu skall det sovas. God natt allihopa!

/Sofie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *