Hemma från solen

posted in: Fotografi, På tapeten | 0

GC3_blogg_webb

GC2_blogg_webb

GC1_blogg_webb

Igår kom jag och familjen/släkten hem från en veckas semester på Gran Canaria. Det har varit skönt med lite sol, värme och avkoppling. Första dagen var det sol, regn och moln, andra dagen var det sol och lite moln men sen har det bara varit sol fram tills igår då det var lite molnigt igen. Lite poolbadande har det blivit och jag är några nyanser mörkare i hyn nu efter solens strålar. Jag hade inte med mig systemkameran på semestern så det fick bli lite fotande med mobilen istället.

Idag är det en mellanlandning hemma hos familjen, för i morgon far jag upp till Sunne för slutspurten. Om ynka fem veckor så tar jag examen och det ska bli SÅ SKÖNT! Efter att ha suttit i skolbänken kontant sedan lekis… dvs 18 år (!), så skall det vara slut med det nu. Jag ser fram emot det med skräckblandad förtjusning. Tryggheten som skolan ger finns inte mer men det ska faktiskt bli så skönt att få börja jobba.

Nej, mina väskor lär inte bli packade av sig själva så skall ta tag i detta nu. Ha en fin helg 🙂

/Sofie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *