I slutspurten av 2014

posted in: På tapeten | 0

Nu är julen över och jag hoppas att alla haft en lika fin och bra jul som jag. Min jul har spenderats tillsammans med familj och släkt. Om några dagar är det nyår och sen är detta året slut och ett nytt börjar. 2014 har varit bra, det har hänt mycket och jag ser fram emot vad 2015 har att erbjuda. Jag hoppas att det blir ett bra år med många nya roliga upplevelser och händelser. Men framför allt hoppas jag på ett år med god hälsa och lycka, det är det som betyder mest.

När det nu snart är ett nytt år så tänkte jag uppdatera och fixa i ordning här. Jag känner att hemsidan behöver uppdateras så det är mitt mål att fixa till detta under januari månad. Sålla i projekten, uppdatera och låta sidan representera mig och vad jag kan.

Ta det lugnt och njut av ledigheten. Julen och nyår skall vara dagar där man kan slappna av och bara njuta över vänner, familj och släkt samt den friska luften som är utomhus. Ladda ens batterier.

/Sofie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *