Småstartar julen

posted in: På tapeten, Vardag | 0

I förrgår firade jag och pojkvännen jul. Lite tidigt kan man tycka men eftersom han far hem till Åland nästa helg så får man passa på när det fungerar för båda två. Än så länge firar vi julafton med våra familjer och inte tillsammans, blir så när vi har våra familjer så långt ifrån varandra. Dessutom jobbar jag kvällen innan julafton så bara att åka hem till familjen som bor ute i skogen 6 mil från Jönköping är bökigt, så att åka ända till Åland hade aldrig gått. Sen hur nästa jul firas, det får vi se då 🙂

Av pojkvännen fick jag en One piece och en ljusbox där man sätter upp bokstäver (kanske kan det komma en bild när det är uppe). Så nöjd med julklapparna ifrån honom <3 Han känner mig väl. Själv fick han en svart fluga, en ny väska samt strumpor från Happy socks. Jag var lite nervös för strumporna för de var försenade men kom i sista sekund så i lördags förmiddag åkte jag och hämtade ut dem och åkte tillbaks till Jens för att fira vår jul. Det gjordes även cornflakes-kakor, vilket nu blivit en tradition. Vi har gjort det varje vinter under vårt förhållande. En mysig tradition tillsammans.

Idag ska jag och en av mina vänner iväg till Make up Store på A6 center här i Jönköping för en sminkkurs. Jag vann en sminkkurs för två hos dem för ett tag sedan på Facebook. Ska bli kul att ha en eftermiddag med Madde på A6, sminkning och shopping i en fin kombo. Så nu kanske jag ska göra i ordning mig så att jag hinner iväg i tid.

Ha en fin dag!

/Sofie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *